RBM Culinair

Kookworkshops

(Samen met een luxe 4-gangen diner maken in een gezellige ontspannen sfeer)

U kiest bij reservering uit diverse gerechten; die u krijgt opgestuurd, een menu voor de complete groep. Het menu dient 2 weken voor de workshop bij ons bekend te zijn. Reserveer tijdig!!

Het programma is als volgt:
Uw gezelschap wordt ontvangen met een kopje koffie en bonbon.

Als handvat dienen de helder en duidelijk geformuleerde recepten die u tijdens het welkomstwoord krijgt uitgereikt. Iedereen heeft een eigen manier van koken en voorkeur van smaak. Schroom dus niet en vraag gerust, zo kunt u van elkaar leren door te doen. Dit alles op een ontspannen manier en in informele sfeer.

Onder professionele begeleiding gaat u aan de slag met de voorbereidingen van het menu. Er is voldoende gelegenheid om een drankje te drinken en elkaars kookkunsten te bekijken. Als alle voorbereidingen zijn getroffen gaat u gezamenlijk aan tafel genieten van de kookprestatie van het eerste gerecht. Daarna gaan we weer terug naar de keuken om het 2e gerecht af te maken, enz.

Het dekken van de tafel wordt door ons verzorgd. U krijgt natuurlijk ook handige tips voor thuis mee zoals servetten vouwen, indekken van een 4 gangen diner en nog meer nuttige etiketten. Tijdens de workshop bent u geheel vrij om drankjes te pakken maar op verzoek serveren wij u die graag.

Ter afsluiting van het programma serveren wij koffie en thee met friandises. Na deze middag/ avond vol culinair vermaak krijgt u de receptuur mee naar huis en heeft u genoeg kennis vergaard voor een diner thuis met familie en vrienden.

Slideshow