RBM Culinair

Feesten op maat

Tuinfeest

Het organiseren van een tuinfeest kost aardig wat tijd. R.B.M. Culinair bied u daarom graag een helpende hand aan. Wij kunnen een compleet tuinfeest verzorgen met tent, terras, staantafels, barbecues, bediening, drank etc. Wij halen graag alles uit de kast om uw tuinfeest tot een succes te maken.

Diner aan huis

Ontvang uw gasten en verras deze met een heerlijk diner thuis. Met R.B.M. Culinair heeft hiervoor de juiste partner. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te realiseren. Een kok aan huis die bij u thuis een 4 gangen diner komt koken. Uw gasten kunnen lekker tafelen en krijgen uitleg over het gerecht van de kok zelf.

Een compleet 4 gangen diner aan huis afgeleverd met de voorgerechten als schilderijtjes op een bord. De soep wordt warm in een soepketel geserveerd. Het hoofdgerecht wordt netjes in chafing dishes (sierlijke warmhoud toestellen) als een buffetje opgesteld. En tot slot het nagerecht met bavarois, verse “Ferse” fruitsalade en friandises (kleine gebakjes). Alles inclusief borden en bestek dat vuil retour genomen wordt.

Voor meer informatie kunt u gerust bellen.

Huwelijksfeest

Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Het is een dag waar van te voren veel georganiseerd moet worden.

R.B.M. Culinair kan u in de voorbereiding en tijdens de uiteindelijke huwelijksdag veel zorgen uit handen nemen. Met uw wensen als uitgangspunt komen we tot een unieke invulling zodat het ook uw huwelijksdag wordt.

Alles voor uw huwelijksfeest; ontvangst, diner, receptie, bruidsreportage, feestavond, of welk onderdeel van de huwelijksdag dan ook kunnen wij voor u verzorgen. Bij u thuis of in 1 van de door ons geadviseerde exclusieve locaties. Denk bijvoorbeeld aan een fantastische trouwdag met feest en muziek in een oude kerk, trouwen op een boot, tussen de antieke en moderne auto’s in een museum, of heerlijk ontspannen bij u thuis in de tuin.

Ook u bronzen-, zilveren-, gouden- of diamanten bruiloft kunt u door R.B.M. Culinair laten verzorgen.
Of u nu een onvergetelijk dagprogramma of een knallende feestavond wenst, alles is mogelijk.

Verjaardagsfeest

U wilt uw verjaardag vieren op een unieke manier, het moet een feest worden als vanouds of wat meer dan gewoon gezellig. De combinaties zijn eindeloos. Van koud/warm buffetje of diverse hapjes tot een compleet op maat gemaakt feestprogramma. Feesten op een andere locatie zoals een Italiaanse /Mediterraans feest in een boerenschuur of een verjaardag in een mooi aangeklede tent in uw tuin. Met uw wensen als uitgangspunt wordt er een offerte op maat gemaakt. Gezamenlijk organiseren we een onvergetelijk feest waarin uw gasten telkens weer worden verrast.

Slideshow