RBM Culinair

Warm-koud buffetten

Buffet a la maison
  • Huzarentaart met blokjes vlees
  • Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm
  • Tonijn- pastasalade met garnalen
  • Gevulde eieren
  • Gevulde tomaten met zalmmousse
  • Hamrolletjes met asperges
  • Nieuwe haring met uitjes
  • Serranoham met bolletjes meloen in port
  • Kaasplateau met 4 soorten kazen
  • Diverse soorten rauwkost en bakjes olijven
  • Druiven, aardbeien en rode besjes
  • Vers gebakken stokbrood, minibroodjes, karrenwielbrood en kruidenboter
  • Boeuff bourguignon (Franse rundvleesschotel)
  • Beenham met cumberlandsaus
  • Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots verts, spekjes en worteltjes
  • Raamdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes
  • Gebakken krielaardappelen en frietjes

Of

  • Kipstukjes in zoet zure saus
  • Kipsaté in pindasaus
  • Gehaktballetjes in pangangsaus
  • Bami goreng
  • Nasi goreng
  • Seroendeng
  • Atjar tjampoer
  • Kroepoek

€ 15,25 p.p.

Lattaporto Antico - koud & warm Mediterraans buffet

Koud

  • Pasta/vissalade
  • Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing
  • Kip/avocadosalade
  • Gemarineerde ansjovisjes
  • Gedroogde worsten en chorizo
  • Kaasplateau met gorgonzolakaas en feta
  • Diverse tapenades en olijven
  • Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing
  • Spinazie/sinaasappelsalade
  • Diverse broodsoorten en boerenlandboter met zeezout

Warm

  • Italiaanse stoofschotel Leonardo(rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm)
  • Lasagne Lamberto
  • Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden
  • Broccoli met kaas
  • Gebakken krielaardappelen met rozemarijn en knoflook
  • Tagliatelle

€ 16,50,- p.p.

Oosters buffet

Hoofdgerechten

  • Nasi goreng
  • Bami goreng
  • Mihoen goreng
  • Tau sie kai (kip in zwarte bonensaus)
  • Varkenshaassaté met satésaus
  • Smoor ajam (drumsticks in ketjapsaus)
  • Babi pangang
  • Foe Yong Hang
  • Tap tjoy
  • Dim sum
  • Vietnamese loempia

Bijgerechten

  • Paprika taugé salade
  • Aziatische komkommersalade
  • Atjar
  • Seroendeng
  • Kroepoek
  • Chilisaus
  • Sambal
  • Ketjap medja

€ 18,50 p.p.

Pasta buffet

Hoofdgerechten

  • Lasagne Florentine (met spinazie)
  • Cannelloni con carne macinata (gevulde pastabuisjes met gehakt en roomsaus)
  • Tagliatelle con funghi (pasta met paddenstoelensaus)
  • Risotto met kabeljauw en broccoli
  • Spaghetti Bolognese
  • Ravioli (gevulde pastakussentjes met salieboter)

Salades

  • Salade Caprese (tomaat | mozzarella)
  • Rucola salade met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten

Lekkers voor op brood

  • Italiaanse roomkaas met kruiden
  • Tapenade
  • Olijven
  • Gezouten boter
  • Diverse soorten (stok)brood

€ 18,50 p.p.

Buffet Culinair de luxe
  • Huzarensalade met blokjes vlees
  • Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm
  • Tonijn- pastasalade met garnalen
  • Gevulde eieren
  • Gevulde tomaten met zalmmousse
  • Hamrolletjes met asperges
  • Nieuwe haring met uitjes
  • Gerookte forelfilets met garnaaltjes
  • Gerookte makreelfilets
  • Kipcocktail Monica
  • Serranoham met bolletjes meloen in port
  • Kaasplateau met 4 soorten kazen
  • Diverse soorten rauwkost en olijven
  • Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen
  • Vers gebakken stokbrood, diverse minibroodjes, karrenwielbrood en kruidenboter
  • Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel)
  • Beenham met cumberlandsaus
  • Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus
  • Gebakken zalmmootjes met een kruidenkorst in een garnalensaus
  • Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots verts, spekjes en worteltjes)
  • Raamsdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes)
  • Gebakken aardappelkroketjes en frietjes
  • Gebakken krieltjes met uitjes

€ 25,- p.p.

Incontrare - luxe koud & warm Mediterraans buffet

  • Pasta/vissalade
  • Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing
  • Kip/avocadosalade
  • Serrannoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd
  • Gevulde champignons met gehakt en chorizo
  • Verse panadilla’s (gevulde mediterraanse korstdeeghapjes)
  • Gedroogde worsten en chorizo
  • Kaasplateau met gorgonzolakaas en feta
  • Catalaanse mosselen
  • Gemarineerde sardinehapjes
  • Fungi marinati (gemarineerde champignons)
  • Diverse tapenades
  • Diverse olijven
  • Vleestomatenrauwkost
  • Spinazie/sinaasappelrauwkost
  • Diverse broodsoorten en boerenlandboter

  • Italiaanse stoofschotel Leonardo(rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm)
  • LasagneLamberto
  • Gegrilde lamskoteletjes met oregano en basilicum
  • Gegrilde kabeljauwhaasjes Florentine
    (gebakken kabeljauwhaasjes geserveerd op spinazie met een zachte knoflookmayonaise)
  • Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden
  • Broccoli met kaas
  • Gebakken krielaardappelen met rozemarijn en knoflook
  • Tagliatelle

€ 27,25- p.p.

De prijzen zijn gebaseerd op een gezelschap vanaf 20 personen.

Allergenen: Heeft u een allergie? Meld het ons!

Slideshow