RBM Culinair

Bedrijfs filosofie

Gewoon genieten.
Zo zou je de filosofie van R.B.M. Culinair kunnen omschrijven. Bij R.B.M. Culinair gaat het bij elke opdracht, naast het culinaire aspect, in eerste instantie om het gevoel dat de gasten zal aanspreken. Streven naar een perfecte combinatie van ontspannen genieten en het karakter van de bijeenkomst.

Ontspannen genieten kan alleen als alle onderdelen van de gewenste activiteit goed op elkaar aansluiten. De locatie hierbij is van essentieel belang. Waar wordt de bijeenkomst of het feestje gegeven? Is het in een bedrijfshal, kantoor, thuis of in de tuin. Locatie en het karakter van de bijeenkomst bepalen de verdere culinaire aankleding. Ook de culinaire invulling dient een verlengstuk te zijn van de gewenste sfeer. R.B.M. Culinair zal daartoe verschillende menusuggesties doen.

Kwaliteit van de gerechten staat daarbij voorop. Kritisch inkopen daarbij is van belang omdat het de basis vormt van de mooiste gerechten. Maar de culinaire aankleding gaat bij R.B.M. Culinair verder. Zo denken wij na over het entertainment (artiesten, workshops of clinics), de aankleding van de locatie (bepaald thema is mogelijk), de tafelindeling, de kleuren en de materialen die de aparte sfeer dienen te ondersteunen.

R.B.M. Culinair proberen steeds tot het uiterste te gaan. Of het nu gaat om relatiedagen, een personeelsfeest, een bruiloft, een diner voor vrienden of gewoon een feest, steeds zullen wij streven naar datgene wat het leven zo mooi maakt.

Gewoon genieten.
Als u voor R.B.M. Culinair kiest kunt u rekenen op een jong en dynamisch team van enthousiaste gastheren en gastvrouwen met ervaring in het entertainen van hun gasten. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij u persoonlijk te woord staan en u, eventueel geheel naar wens, een offerte c.q. suggestie toesturen.

Slideshow